top of page

Eind jaren zestig startte mijn vader Jan (J.F.) Polman een bandenhandel, waarna hij ook snel het onderhoud aan auto’s van klanten ging uitvoeren. Toen gevestigd aan de Logtsestraat in Elst en dat is ook nog steeds onze huidige verkooplocatie. Zijn bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren. Medio jaren tachtig kreeg hij hulp van zijn twee zonen en er ontstond een veelzijdig autobedrijf nl. Autobedrijf Polman & Zn. Wij repareerden, onderhielden en voerden schadeherstel uit aan o.a. de merken Citroën en Fiat. Tevens waren wij gespecialiseerd in de verkoop van alle merken auto’s nieuw en gebruikt. De oude boerenschuur van bijna 100 jaar oud - mijn vader noemde het altijd “het atelier”- is nog steeds in authentieke staat en word nu gebruikt als werkplaats.   

 

Nadat mijn vader zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikte nam mijn broer Gert-Jan Polman het autobedrijf over. Met mijn opleiding van 1e monteur, APK-keurmeester en verscheidene verkoopdiploma’s startte ik in 2005 als verkoper gebruikte auto’s bij een leuk familiebedrijf Autobedrijf Bulters (merken o.a. Mazda, Hyundai, Opel, Citroën) in Bemmel. In 2014 verruilde ik mijn baan om als occasionmanager aan de slag te gaan bij Autobedrijf Hegeman (merken Volkswagen, Skoda en Audi) in Nijmegen. In 2017 deed de kans zich om voor een klassieke auto specialist Gallery Aaldering te gaan werken. Omdat ik mijn hele leven al een passie heb voor de oudere modellen, klassiekers en nog steeds de smaak van het ondernemen aanwezig was, ben ik in 2019 samen met mijn vrouw Nicole deze onderneming gestart. 
 

Met mijn jarenlange ervaring in de techniek en de in- en verkoop weet ik de juiste kwaliteit auto’s in te kopen. Ik ben van nature zeer precies en secuur en dat zijn nou net de eigenschappen die zorgt dat ik auto’s koop die van uitermate goede kwaliteit zijn. Belangrijk vind ik dat de historie aantoonbaar is en dat onze auto’s een lage kilometerstand hebben. Ik en mijn vrouw hebben een grote voorliefde voor de merken Alfa Romeo en Saab en Volvo. 

Onze aangeboden auto’s veelal youngtimers worden vaak gekocht door echte liefhebbers met passie voor perfectie. En dat is precies hetgeen waar wij naar streven. 
 

Van een liefhebber, voor de liefhebber! 

 

Met vriendelijke groet,
Auto d’Epoca

Vincent Polman & 
Nicole Wouters v.d. Oudenweijer

Over ons 

IMG_3155_edited.jpg
bottom of page